Vi söker en Projektledare inom området ITS/Energi

Vill du bli en del av det härliga teamet på NetPort Science Park? Vi söker en driven projektledare som har erfarenhet och stort intresse för intelligenta transportsystem och energi. Har du dessutom förståelse för det regionala och nationella innovationssystemet och är en fena på att skriva projektansökningar så är du den vi söker. 

Om NetPort Science Park
NetPort Science Park främjar samverkan mellan näringsliv, akademi och offentlig verksamhet samt är en del av det regionala innovationssystemet. Målsättningen är att skapa förutsättningar för en hållbar ekonomisk tillväxt och samhällsutveckling på lokal och regional nivå. Hos oss stimuleras utveckling och spridning av kompetens, affärsmöjligheter, utbildning, forskning och andra innovationsfrämjande åtgärder. NetPort Science Park initierar och deltar i utveckling- och forskningsprojekt tillsammans med lokala, nationella och internationella partners främst inom tre fokusområden: Digitala Medier, Energi och Intelligenta Transportsystem.

En bra arbetsmiljö och att ha roligt på jobbet är viktigt för oss.

I arbetsuppgifterna ingår bl. a.
Arbeta i befintliga projekt både inom ITS och energi. Omvärldsbevaka, skapa kontakter/samarbeten och skriva fram nya projekt.
Rapportera mot projektägare.

Kvalifikationer

Utbildning
Du har högskoleutbildning inom lämpligt område (t ex energiingenjör, projektledning, civilingenjör i transport och samhälle, utbildning inom miljö och energiteknik) eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig.

Erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning samt av att arbeta i projektteam. Du bör ha kunskap inom ITS/energiområdet samt av att skriva projektansökningar.

Personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid din kommunikativa förmåga. Vi förutsätter att du både tycker om och har lätt för att bygga goda relationer. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. Du gillar att göra andra framgångsrika. Du är självgående och driver processer framåt. Vidare är du analytisk med förmåga att omsätta idéer i handling.

Övrigt
Du har god förmåga att kommunicera både i tal och skrift på svenska såväl som på engelska, då vissa av våra projekt har internationella partners. Du har god vana av att skriva och bearbeta olika dokument såsom rapporter och redovisningar. Du är även bekväm i att presentera inför andra.
Du har goda kunskaper i Office 365.
Vi tillämpar hybridarbete.

Arbetsgivare: NetPort Science Park AB
Yrkesroll: Projektledare
Anställningsform/Varaktighet: Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse.
Lön: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning, enligt överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2024-03-01.
Ansökan i form av personligt brev och CV skickas per e-post till: kristina.soderling@netport.se
Ange referens Projektledare ITS/Energi i din ansökan.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation
Vid frågor om tjänsten, kontakta:
Kristina Söderling, tf VD NetPort Science Park. Telefon 0766-07 81 54
e-post: kristina.soderling@netport.se

Övrigt
Vi undanber oss bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.